Nykyisin on muotia tuunata tavallisesta pakettiautosta matkailuauto ja hurauttaa sillä kohti auringonlaskua. Tällainen auto on mielenkiintoinen logistinen ratkaisu ja tuo matkailuauton hankkimisen yhä useamman reissaajan ulottuville. Kun katselee kuvia tällaisista matkailuautoista, huomaa pian, että monet niistä ovat yllättävän viihtyisiä. Moni jopa asuu hetken pakettiautosta tuunatussa matkailuautossa! Kauniit istuintyynyt ovat tällaisessa autossa kiva sisustuksellinen elementti. Ne tuovat auton sisätiloihin viihtyisää tunnelmaa, ja kun auto on pysähtyneenä vaikkapa uimarannalle tai metsän siimekseen, voi tyynyt nostaa näppäriksi istuinalustoiksi luonnonhelmaan.

Mistä istuintyynyt matkailuautoon?

Löydät kauniit istuintyynyt bga.fi-sivustolta. Voit selata sivuston istuintyynyjä erilaisten filttereiden avulla. Etsi istuintyynyjä matkailuautoosi vaikkapa tyynyn värin, materiaalin, värisävyjen, koon tai pituuden perusteella. Esimerkiksi harmaa Noah-tyyny sopii hyvin matkailuauton sisätiloihin eikä sen tummanharmaa sävy ole turhan arka tahroille, joita reissaajan elämässä väistämättä syntyy. Jos valitset 120 senttimetriä pitkän tyynyn, mahtuu tyynylle istumaan useampi lapsi tai kaksi aikuista kerralla. Tämä onkin hyvä istuintyynyvaihtoehto lapsiperheen matkailuautoon. Pehmeäksi topatun tyynyn päällä on kiva istua myös vaikkapa taukopaikan kovilla penkeillä tai rannalla, jossa on mukava viettää aikaa koko perheen kesken pitkän ajopäivän jälkeen. Näin istuintyynyt ovat mukana luomassa upeita lomamuistoja!

Hanki samalla muitakin sisustustuotteita matkailuautoon

Tilatessasi istuintyynyt matkailuautoosi bga.fi-sivustolta kannattaa tilata samalla myös muita matkailuautossa tarvittavia kodintekstiilejä ja sisustutuotteita. Valitse autoon sopivat kodintekstiilit, vuodevaatteet, kylpytekstiilit, verhot, matot, tyynyt, lastentekstiilit ja torkkupeitot kerralla! Kauniit tekstiilit ja sisustustuotteet tekevät autosta entistä viihtyisämmän ja tuovat lomaan mukavaa tunnelmaa! Voit hankkia autoon mukaan otettavaksi jopa riippumaton. Se on mukava ripustaa taukopaikalla vaikkapa kahden puun väliin. Riippumatossa auton kuljettakin rentoutuu näppärästi ajotauolla! Riippumatto on helppo pitää mukana eikä se vie paljon tilaa, mutta se tuo lomaan aivan uuden ulottuvuuden.

Muistot talteen matkailuautolomalta

Ostoksia tehdessäsi kannattaa tutustua myös bga.fi-sivuston upeisiin valokuva-albumeihin. Näihin on kiva koota matkailuautoloman parhaat muistot talteen. Tällaista lomaa on kiva muistella vielä kiikkustuolissakin ja kertoa myös jälkipolville. Albumiin talletetut kuvat auttavat palauttamaan matkan muistot mieliin myöhemminkin ja elävöittävät tarinaa kuuntelijalle. Pakettiautosta tuunattu matkailuauto kiinnostaa myös varmasti ja matkan aikana kannattaakin taltioida aitoja pakettiauton uumenissa vietettyjä hetkiä. Kuvien avulla voit kertoa esimerkiksi, kuinka nukkumaanmeno tapahtuu pakettiautosta tuunatussa matkailuautossa tai kuinka autossa säilytetään perheenjäsenten henkilökohtaisia tarvikkeita. Voit valaista kuvien avulla myös, kuinka peseytyminen ja ruuanlaitto sujuvat näin pienessä matkailuautossa, joka ei alun perin edes ollut matkailuauto.

galore